Servicii de web design & UX

Image
Prin următoarea descriere despre serviciile de web design si UX vom încerca să vă răspundem la eventualele nelămuriri pe care le aveți înainte de a apela la noi. Estimăm că lectura informațiilor din această pagină va dura circa 4 minute.

Web design

Standard

Pentru a vă putea oferi prețuri rezonabile la serviciile de web design folosim layout-uri prestabilite pe care le adaptăm pentru fiecare brand în parte în funcție de conținutul care urmează să fie integrat, de tema logoului (dacă există), de domeniul de activitate al business-ului, de schema de culori pe care o vom alege impreună. Website-ul va fi construit în CMS Joomla. De ce nu Wordpress? Dacă v-ați pus această întrebare, vă răspundem pe scurt că a fost o decizie pur tehnică. Am ales acest CMS din considerente de securitate, dar și pentru gama largă de funcționalități oferite. Fiți fără griji - vă asigurăm că beneficiile vor fi vizibile, atât pe partea de SEO, cât și pentru utilizatorii voștri la navigare – veți obține o viteză de încărcare a site-ului mult mai bună, mai ales de pe dispozitivele mobile.

Cum facem web design pentru site-ul tău?

#1 Stabilim împreună cu tine conținutul site-ului,...

...adică numărul de pagini pe care le vom dezvolta și conținutul text care va apărea în site. Îți vom trimite un brief online pe care te vom invita să-l completezi iar noi vom redacta textele pe baza lui.

#2 Folosim logo-ul existent pentru a stabili schema de culori...

...sau venim către voi cu propuneri de logo-uri pe care să le achiziționați (nu vă speriați, vă vom propune logo-uri care să se încadreze în buget, însă, din păcate, nu vă putem garanta unicitatea...pentru un logo 100% original, va trebui să investiți puțin mai mult).

#3 Stabilim funcționalitățile site-ului – ex:...

...cât de complex să fie formularul de contact, dacă instalăm modul pentru newsletter etc.

#4 Achiziționăm sau realizăm elementele media pentru voi...

...(fie cumpărăm și licențiem imaginile ce urmează a fi folosite în site, fie venim la fața locului la voi la sediu și facem poze)

După ce parcurgem toate etapele de mai sus, putem să ne apucăm efectiv de treabă și să vă prezentăm propunerea noastră de web design pentru site pe care o vom putea modifica împreună, dacă este cazul. Pentru acest tip de servicii, ținem cont și de recomandările și cerințele dumneavoastră, însă doar pentru un număr limitat de revizuiri (modificări) pentru că trebuie să respectăm bugetul stabilit.

Servicii web design

Standard2500 lei

 • Un număr de 7 pagini (acasă, despre, echipă, servicii/produse, galerie, blog, contact)
 • Textele concepute de noi (content writing și/sau copywriting)
 • Elementele media editate și redimensionate
 • Logo (dacă nu există – revenim cu mențiunea că nu putem garanta unicitatea lui dacă bugetul este unul restrâns)
 • Formular de contact cu ajutorul căruia veți putea colecta date de la utilizatori – numele, prenume, nr. de telefon, adresă de mail,si eventualele întrebări din partea acestora
 • Instalarea site-ului pe serverul ales de dumneavoastră (putem să vă recomandăm servicii de web hosting)
 • Consultanță/asistență pentru achiziția domeniului (dacă este cazul)
 • Configurăm adresele de mail și concepem semnătura (până la 5 adrese cu semnătură inclusă)
 • Panou de administrare CMS Joomla
 • Manual de utilizare pentru a vă putea modifica singuri conținutul din site
 • Înscrierea site-ului în Google și crearea xml sitemap
 • Garanție pentru 12 luni (dacă stricați ceva din greșeală, reinstalăm noi ultima versiune)

Web design

Unic

Tot ce este inclus în aceste servicii și tot ce urmează să facem pentru business-ul tău este custom, creat special pentru tine. Vom folosi CMS Joomla sau vom scrie codul site-ului pentru tine de la zero.

Ce înseamnă mai exact web design unic din punctul nostru de vedere?

#1 Nume și logo

Plecăm de la nume, asta în cazul în care il ai. Dacă nu, atunci poți apela cu încredere și la serviciile noastre de Branding - îl vom alege împreună pentru a fi sigur că este ceea ce cauți, dar și că este reprezentativ pentru specificul afacerii tale.

Totuși, de dragul exemplului, haide să presupunem că ai deja un nume și o direcție principală în ceea ce privește identitatea brandului. În acest caz, prima discuție cu noi va viza logo-ul și cum reușește el să exprime identitatea afacerii tale. Pot exista situații în care va fi necesară refacerea în totalitate a logo-ului sau doar o finisare a acestuia.

#2 Slogan și texte

După ce trecem de partea de logo, vom avea nevoie de informații de la voi pentru a concepe sloganul și textele. Ne interesează modul de exprimare pe care vi-l doriți, dar și structura – vom veni și noi, desigur, cu propriile sugestii. Toate aceste informații au un impact uriaș aspra design-ului, tocmai de aceea este bine să le cunoaștem de la început.

Odată ce am ajuns în acest punct, putem spune că avem trasate liniile principale ale caracterului brandului vostru. Pe baza lor vom putea schița design-ul unic al site-ului vostru.

#3 Elemente grafice

Elementele media, adică pictogramele, pozele, clipurile video, efectele 3D sau animația elementelor grafice sunt planificate pentru layout-ul web site-ului tău, la fel și schema de culori. Aceasta trebuie să fie în strânsă legătură cu toate elementele din site pentru un design unitar și cât mai atrăgător pentru utilizatorul final.

Deja avem o primă idee asupra web design-ului unic și putem veni către tine pentru prezentare, discuție, planificare și revizuire. Cu alte cuvinte, îți vom spune unde sugerăm anumite elemente media și de ce, motivul pentru care am ales o anumită schemă de culori în web site-ul tău și nu alta și, nu în ultimul rând, îți vom cere opinia. Este brandul tău și trebuie să-ți placă și ție...

Însă, ține minte și acest aspect – nu trebuie să-ți placă numai ție, ci și utilizatorilor. Noi vrem să-ți oferim un web design unic, pe placul tău, dar care să și rămână în memoria utilizatorilor...în fond, lor vrei să le vinzi produsele/serviciile tale....corect?

#4 Discuția despre costuri

Ultimul pas...dar nu și cel din urmă este comunicarea bugetului. Doar după parcurgerea tuturor etapelor de mai sus putem să-ți spunem un cost final. Nu putem să-ți spunem de la început cât te va costa design-ul unic al website-ului tău pentru că nu știm câte dintre sugestiile noastre referitoare la elementele din website le vei și accepta...noi sperăm că toate. J Cel mai indicat ar fi să aveți deja un buget prestabilit pentru web design-ul site-ului pentru că este o investiție importantă și, ca să fim sinceri până la capăt, una deloc ieftină. Noi nu lucrăm scump, nici pe departe, dar nici ieftin pentru că dorim să livrăm calitate, iar asta se transpune în multe ore de muncă și mulți specialiști implicați. Doar așa putem veni către voi cu cele mai bune recomandări.

Web development

Dacă aveți nevoie de o anumită funcționalitate în website-ul vostru pe care nu o putem obține cu ajutorul plugin-urilor sau modulelor existente pentru CMS Joomla, există și opțiunea de a scrie cod pentru tine. Tarifele pot varia în funcție de ce ai nevoie și de complexitatea codului.