Servicii de social media marketing & ADS

Image
Sfatul nostru este să angajezi în firma ta un om de marketing care să se ocupe de conturile de socializare ale afacerii tale. De ce este indicat să alegi un specialist în loc să le gestionezi chiar tu? Ei bine, pentru început, s-ar putea să nu ai timp. De asemenea, poți fi prea implicat în afacerea ta, iar acest lucru să te facă să pierzi din vedere anumite lucruri. De aceea, sfatul nostru este să apelezi la un specialist – vom fi sinceri, însă, această variantă are și avantaje și dezavantaje.

Dacă alegi un om priceput, impactul pe care îl va aduce va fi unul semnificativ, atât în ceea ce privește modul în care comunică brandul tău în social media, cât și în creșterea gradului de atragere și retenție al potențialilor clienți. Pe de altă parte, un om care știe să facă pe bune social media marketing nu este deloc ușor de găsit, iar, dacă are și experiență....nici ușor de plătit. De asemenea, treaba ta nu se oprește aici – vei avea nevoie, pe lângă marketing specialist și de un designer bun și poate de o echipă întreagă, în funcție de ce dorești să obții din social media marketing.
Dacă alegi să externalizezi serviciile de social media marketing, poți fi sigur că vei obține cele mai bune rezultate la un preț rezonabil. În funcție de specificul afacerii tale și de publicul țintă, nici nu va trebui să folosești toate rețelele de socializare, ci doar o parte dintre acestea. De exemplu, să zicem că vinzi șuruburi și vrei să faci o campanie organică pe conturile de socializare. Din start îți vom putea spune că nu ai nevoie de Pinterest, însă categoric te vor ajuta Google Compania Mea și Facebook. Astfel, de la o primă discuție cu noi, vei ști unde să-ți investești bugetul și de ce.

În funcție de tipul de postări de care ai nevoie și de mesajul pe care vrei să îl transmiți, te vom sfătui în alegerea elementelor grafice potrivite, în colaborare cu un specialist. Impactul postărilor diferă în funcție de elementele utilizate, de la imagini statice la animații sau clipuri video – modul în care le construim e în strânsă legătură cu ce dorim să obținem sau să transmitem, la fel și modul de exprimare folosit.

Ca să vă faceți o idee în ceea ce privește partea de costuri, noi am conceput un pachet Basic de social media marketing. Acesta este menit să vă ajute să obțineți o prezență online și să comunicați oferta de servicii și produse către publicurile dumneavoastră țintă cu un buget relativ redus.

Servicii de social media marketing

Pachet basic 1000 lei

  • 20 postări pe lună (postăm de luni până vineri)
  • Creem sau achiziționăm elementele media (fotografiile)
  • Concepem textele pentru fiecare postare în parte
  • Creem contul de Facebook/Instagram pentru afaceri
  • Creem contul de Google Compania Mea

La acest tip de pachet vă recomandăm să alocați un buget și pentru campaniile plătite.

Pachetul de mai sus trebuie văzut ca un pachet entry level - nu va face minuni, dar cu siguranță va reuși să atragă atenția oamenilor pe care-i doriți ca potențiali clienți ai afacerii dvs. Dacă doriți, în schimb, un impact și mai mare asupra publicului țintă (convingerea acestuia să interacționeze cu postările), atunci categoric veți avea nevoie de un alt pachet, gândit special pentru cerințele afacerii dumneavoastră. De ce procedăm așa și nu creem un alt pachet, cu un alt preț prestabilit? Simplu – nu va fi eficient. Credem cu tărie că fiecare pachet de social media trebuie conceput cu afacerea TA în minte...așa că o vom face doar după ce ne cunoaștem mai bine. Altfel, nu va fi eficient, nici pentru tine, nici pentru noi.

Și, ca să explicăm lucrurile și mai mult, vă vom da un exemplu. Să zicem că dețineți o clinică stomatologică. Atât dumneavoastră, cât și noi vrem să atragem cât mai mulți clienți. Nu este suficient să postăm poze cu dinți frumoși și oferte promoționale. Trebuie să concepem o strategie cu scopul de a obține brand awareness – ne referim la postări educative despre întreținerea danturii după anumite intervenții, sfaturi despre păstrarea dinților albi, postări video prin care prezentăm efectele estetice după aplicarea fațetelor dentare pentru a-i determina pe pacienți să le aleagă, postări care analizează avantajele și dezavantajele diferitelor produse care să-i ajute pe pacienți să înțeleagă mai bine diferențele de preț, concursuri cu premii – un detartraj gratuit ca premiu, de pildă etc.

Toate aceste postări au un impact mult mai semnificativ în rândul publicurilor țintă decât conceperea așa-numitului conținut de umplutură irelevant pe conturile de social media, care nu reușește să atingă niciun obiectiv de business. Noi nu lucrăm așa – noi livrăm rezultate, astfel că vom face lucrurile ca la carte pentru a atrage cât mai mulți clienți către afacerea dumneavoastră.

Sperăm că cele de mai sus v-au ajutat să vă faceți cât de cât o idee în legătură cu social media marketing. Dacă v-am stârnit interesul, contactați-ne oricând pentru o ofertă personalizată – îți garantăm că nu o să-ți pierzi timpul. Time is money and we deliver results on time for your money.